Медицина
Оптика військова Дрони Туристичне спорядження % Акційні товари
0
ua
ru
Медицина Оптика військова Дрони Туристичне спорядження Акційні товари

Бронежилет IBV з захистом по боках від Ukrarmor: що це, переваги та кому підійде.

2 вересня 2023
Бронежилет IBV з захистом по боках від Ukrarmor

Ми довго думали як покращити наші бронежилети.
Спілкувалися з військовими, віддавали бронежилети на випробування, підпалювали бронежилети
*але вони не горять, бо це кордура
дивилися фільми рембо та термінатор.

і прийшли до висновку що наші бронежилети майже ідеальні, алеее….

ми зрозуміли, що захист попереду та позаду це круто, але цього замало – потрібно і збоку захиститися.

Тому тримайте –, бронежилет IBV – в ньому площа захисту від уламків покриває майже весь тулуб, закриває з усіх сторін і навіть під пахвами за рахунок збільшених боків.
*ми не олд спайс, але захистимо ваші пахви не гірше
бронежилет IBV мультикам

Особливості бронежилета IBV від Ukrarmor


В нас цей бронік є в кольорах піксель, мультикам, койот, олива та чорний.

Цей  жилет створений на основі та по прототипу легендарного бойового бронежилета — IOTV. Саме в такому виконують свої бойові завдання сухопутні війська США.

Основа бронежилета та його особливість — це повнорозмірні балістичні пакети 1-го або 2-го класу захисту, вони трішки дивно виглядають бо з вухами, але не хвилюйтесь, підслуховувати за вами не будуть. Саме вони забезпечать захист від уражень уламками, гранат, рикошетів та навіть пострілів 7,62 x 25 ПСТ при вазі всього  3 - 3.8 кг.
Бронежилет IBV+ балістичний пакет
Але давайте послідовно. Що таке IBV?
Це, зараз буде трішки англійської, Improved ballistic vest, тобто – покращений балістичний жилет, переклад дослівний.

Взагалі, основна ідея його створення, полягала в тому, щоб захистити  більше наших воїнів від уламків. Ми знаємо що ураження уламками становлять більше 80% всіх ушкоджень та травм, і знаємо наскільки вони небезпечні. І саме наш бронежилет, навіть без бронеплит, нівелює ці ураження в тіло.

Давайте я повторю, бо це дуууууже важливо. Не одягаючи бронеплит, а просто будучи в цьому бронежилеті ви будете захищені від ураження уламками, рикошетів та навіть пістолетних куль, і це все при ну дуууже маленькій вазі самого броніка.

Але це ще не все.

В середину ви можете вставити ще додатково бронеплити будь-якого розміру, чи то 25 на 30, чи то 27 на 35 і тоді цей бронежилет буде витримувати не лише уламки, а й повноцінні постріли із гвинтівок, кулеметів та автоматів.

Кому підійде бронежилет IBV


Як це використовувати та кому, зараз поясню.

Уявимо ситуацію, ви військовий, але не на нулі, вас може дістати лише артилерія чи то дрони. Вам потрібно носити бронеплити, тому ви можете ходити лише в цьому бронежилеті та залишатися захищеними і все вау, адже вага всього 3 кг.

Але раптом, вам приходить наказ, що потрібно переміщуватися ближче до нуля, ви не хвилюєтесь і вставляєте бронеплити в той же бронежилет і тепер маєте не тільки захист від уламків, а й повноцінний захист від пострілів з гвинтівок, кулеметів та автоматів.

Фух, ніби детально все розповів, давайте ще трохи про матеріали.

Матеріали бронежилета IBV


Основа, тобто збільшені балістичні пакети з вухами – це матеріал НВМПЕ, тобто надвисокомолекулярний поліетилен складений в дуже багато шарів, все залежить від класу захисту який ви виберете, перший чи другий.

Плитоноска із матеріалу CORDURA 1000 — це вогнетривка та надміцна нейлонова тканина, стійка до стирання (більше 50 000 циклів), не горить, не видно в приладах нічного бачення і вологостійка.

Жилет, оснащений системою швидкого скидання — по боках та на плечах, це дозволяє швидко звільнитися від броні в екстрених випадках та дістатися до тулуба лікарям за лічені секунди.

А ще, збоку він має відсік під додатковий балістичний пакет 150 на 200 мм. Це для тих хто хоче бути у безпеці на відсотків 150.


Взагалі конструкція бронежилета створена таким чином, щоб перенаправляти вагу бронежилета на м'язи спини та живота, а не на плечі як у більшості жилетів. Це дозволяє вам довше та зручніше перебувати в бронежилетів без особливих зусиль.
*ваші плечі вам скажуть дякую

Ви напевно точно думаєте що в ньому дуже жарко, адже він такий здоровий. А ні, в середині знаходиться спеціальна 3Д сітка, що дозволяє циркулювати повітря в середині.
*у ньому настільки крута система вентиляції, що можна перезняти першу частину міцного горішка

Розмір броніка — універсальний, він регулюється липучками позаду та попереду.

До речі, розкажу ще про один крутезний плюс. Зазвичай попереду плитоноски, можна розмістити максимум 3 магазини в ряд, але тут, бронік настільки великий, що можна і чотири.

Попереду та позаду бронежилет має велкро панелі (в народі їх називають липучки), на які ви можете закріпити патчі, ідентифікатори та адмін панель.

Тому можете не хвилюватися, кожний герб України чи малюк Йода - не залишиться не причіпленим.

 

 

Чому ми в Ukrarmor вирішили створити такий універсальний бронежилет



Ну і трішки історії,

ми вже писали, що цей бронік створений на основі легендарного бойового бронежилета армії США — IOTV, а чому він такий легендарний – тому що створений саме проти артилерійської зброї, для оснащення армії США в Афганістані, а надалі використовувався в Сирії, Іраку та найманцями по всьому світі. Дістав великої популярності, після популяризації артилерійської зброї, так як мав найбільше площу захисту у світу.

Як ви розумієте, артилерія досі є дуже вагомою зброєю, тому цей бронежилет досі дуже крутий.

Нуууууу тепер точно все, але ми звичайно будемо його доробляти, модифікувати та покращувати, адже ми прагнемо, щоб амуніція наших захисників була найкращою в світі)

Бережіть себе та обирайте лише якісну амуніцію!

Перемога буде за нами і сподіваємось що з нашим бронежилетом набагато швидше!


Агов, приєднуйтесь